Mi Zeta

Na een leven vol van opgaves had Alohilani Virginia een diepte punt gevonden. En die bodem heeft zij gebruikt om haar eigen product te creëren.

We kennen jammer genoeg wel meer van dit soort verhalen op ons dushi  Korsou . Het is altijd leuk om iets positief te kunnen schrijven over iemand die zichzelf uit moeilijke tijden heeft weten te werken.

Alohani zat van jonge leeftijd in een internaat. Ze kreeg als jonge dame een partner en dit heeft haar een eigen kind gebracht. Haar onrustige huwelijk is na 14 jaar toch in een echtscheiding geëindigd. In haar verdriet vond ze een steunpunt maar dit resulteerde in een hardere duw, dieper in de put.

Ik kan

Van alle spanningen begonnen haar haren uit te vallen. Dit was voor haar als apothekersassistent en kapster niet te verdragen.
In haar realiteit van dat moment een moeder zonder partner, zonder auto en met alleen geld om konvoi  naar haar werk te pakken (kleine bussen komen vaker langs maar zijn duurder). Alohilani dwong zichzelf om gedachten met positieve ideeën te vullen.
Van de lange wachttijden bij de bushalte maakte ze tijd voor zichzelf en studietijd. Het was geen ‘zonnig bestaan’ maar ze heeft er de beste van gemaakt.

Alohilani wist dat ze met haar ‘medisch’ achtergrond een oplossing zou moeten kunnen vinden voor haar haaruitval. Haar smarttelefoon werd haar bibliotheek en aantekening boek.
En zo heeft ze een product gecreëerd voor haar haar.
Daar anderen ook zagen hoe haar haren terug groeiden ontstond er een vraag naar haar product.
En vandaag heeft Alohilani haar eigen product lijn ‘Mi zeta’ met een vast klanten bestand.
Haar product dient als een extraatje voor haar portemonnee, haar zelfstandigheid, haar zelfverzekerheid en zelfvertrouwen.

Haar producten

Mi zeta is voor mannen, vrouwen en kinderen. Haar haar en gezicht producten zijn de ‘best sellers’.
Probeer deze producten maar ook haar huid producten het zijn organisch producten die het minimale of helemaal geen chemische ingrediënten.

Met haar levenservaring staat Alohilani helemaal open om voor iedereen een product op maat te maken en of begeleiding/inspiratie te geven aan personen die ook een moeilijk tijd mee maken.
Contact haar op: +5999 6707728

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+