Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Tandarts Chirino in Rincon - Bonaire

Afgelopen woensdag 22 augustus brachten tandarts Chirino en zijn team op uitnodiging van Stichting Cocari,  een bezoekje aan de ouderen te Rincon.

In het bijzijn van meer dan 50 bezoekers heeft het team van tandarts Chirino een voorlichtingspresentatie verzorgd met als titel: ‘Un Sonrisa Sano’.

De presentatie werd uitgevoerd en geleid door tandartsen Charlotte Rodriquez en Carla Verheggen, beiden werkzaam bij Chirino Dental Clinic.

Tijdens de presentatie heeft het team in essentie gehad over het belang van mondhygiëne voor senioren. De tandartsen hebben uitgelegd en gedemonstreerd hoe de ouderen een juiste mondhygiëne moeten aanhouden, om het verlies van tanden te voorkomen wegens gebitcomplicaties en mondziektes.

De tandartsen hebben het daarnaast ook gesproken over andere gevallen die oraal plaats kunnen vinden zoals mondkanker.

Het bezoek aan Stichting Cocari is zeer succesvol geweest. Een geweldige bijeenkomst met uitwisseling van ideeën en tevens veel vragen aan de tandartsen, en interesse in een juiste mondhygiëne.

Dr.Chirino en zijn team bedankt Stichting Cocari en haar team hartelijk voor het waarmaken van het wel geslaagde evenement.

 

Bron: https://www.bonaire.nu/2018/08/24/voorlichtingspresentatie-door-tandarts...

No votes yet
Location: