Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Introductie stagiair Rickey Halley, I am made in Curacao.

image-blog-1

Rickey Halley

Hallo allemaal! Mijn naam is Rickey Halley en ik ben de nieuwe stagiair hier bij I am made in Curacao, dit is mijn eerste week hier bij het bedrijf en ik heb nu al veel geleerd. Een van mijn verantwoordelijkheden is om de website en Facebook te updaten met leuke blogs en vlogs, dit betekend dat u veel meer zal horen van mij voor de komende weken!

I am made in Curacao

I am made in Curacao is een online platform die mensen in contact brengt met de lokale bedrijven en de lokale producten. Zij doen dit door lokale bedrijven te promoten en te begeleiden in hun marketing strategie en campagne. Door lokale bedrijven te ondersteunen levert u een bijdrage aan de plaatselijke economie en helpt u ook aan de ontwikkeling van kleine bedrijven.

Economie van Curacao

Ik heb het tot nu toe naar mij zin gehad op dit mooie eiland, ik heb geleerd dat Curacao vooral afhankelijk is van toerisme wat inkomen betreft. Ik denk dat het een geweldige kans zou zijn als kleine bedrijven ook kunnen profiteren van de toeristische sector zoals de grote multinationals aan het doen zijn. Het komt vaak voor dat de lokale bevolking en toeristen niet bewust zijn van de plaatselijke producten, of de lokale bedrijven die Curacao te bieden heeft.

Dit is de reden waarom ik blij ben dat ik zal werken voor een bedrijf die ervoor zorgt dat deze lokale producten meer zichtbaarheid zullen krijgen onder toeristen en in het buitenland. Het feit dat ik een bijdrage kan leveren aan de economie van dit prachtige eiland zorgt ervoor dat ik mij speciaal voel en het vult mij met energie om door te gaan met mijn werk hier.

 Ik heb onlangs deelgenomen aan een zeer leerzame workshop bij de kamer van Koophandel en industrie in Willemstad waarbij alle regels met betrekking tot de export naar de Verenigde Staten werden besproken. Ik zal vertellen meer over deze en andere ervaringen in de aankomende blog

No votes yet
Location: