Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Nagy’s Crazy Jeans Bags

Nadia Gribaldie een mevrouw met een vaste baan heeft een hobby.  Haar hobby is het maken van handtassen van recycled jeans. En ze heeft meer talenten zoals naaien en  het bewerken van T-shirts. Iets wat heel populair is tijdens feesten en evenementen met een T-shirt. Maar later meer over de T-shirts.

Tassen

De meeste dames houden van hun handtassen. Tassen van alle maten, vormen en kleuren.  Dus nu kan iedereen hun originele lokaal gemaakte tas van Nagy’s Crazy Jeans Bags bezitten. De tassen zijn gemaakt van spijkerbroeken die een eerder leven hebben gehad. Nu kan  diezelfde stof je trots en je accessoire zijn.
Het maken van de tassen gebeurt thuis, een voor een. Maar altijd met dezelfde kleur draad.
De tassen worden gek genoemd,  omdat tegenwoordig iedereen gewend is aan tassen die uniform zijn.
Nadia helpt je aan een unieke (noem het maar gek) accessoire.

T-shirt

Curaçao kent veel evenementen met T-shirts vooral tijdens karnaval (Jump-ups) en sport evenementen. Dames houden ervan om uniek te zijn. Dus in geleverde T-shirts voor evenementen wordt al snel geknipt, gescheurd, opgerold en/of genaaid.
Tijdens de evenementen kun je meestal alleen de logo van de organisatie herkennen, opdat de T-shirts geaccepteerd worden.

Naaiwerk

Nadia heeft 1 naaimachine. Niet de nieuwste van de nieuwste. Maar eentje die ze goed kent en precies weet hoe en wat ermee gedaan kan worden.
De productie van haar tassen begint met haar voorraad spijkerbroeken die verknipt worden en klaar gelegd worden om genaaid te worden.
Als ze genoeg heeft klaar gelegd begint het naaiwerk. Een voor een worden haar tassen in elkaar gezet.

Lees meer over Nadia op: http://www.iammadein.com/curacao/listing/crazy-jeans-bags/
Of neem direct contact meRugtas t Nadia op +5999 6849979 of email: nagyjeans@gmail.com

Cross body

No votes yet
Location: