Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

My Way Juices – dushi i di Curacao (Korsou)

De tropen is synoniem voor exotisch en verfrissende vruchten. Over het hele eiland zijn er verschillende standjes waar je deze kunt kopen. Wat nog handiger is, is om deze sappen lekker in je eigen ijskast te hebben. Lekker vers, zonder melk (met de kenmerkelijke uitzondering) met alleen natuurlijke ingrediënten.
Erwin Louis een gepensioneerde energieke man met een luide stem is jaren geleden samen met een kennis begonnen om in het weekend sappen te maken. Hij verkoopt ze met Johnny Cakes na kerkdiensten.

pina coladagember
De samenwerking ging goed en er kwam steeds meer vraag. Erwin heeft de tijd om ook buiten weekeinden sappen te maken en zo is My Way Juices begonnen.

Waarom de naam My Way Juices

Nou Mr Louis is eigenwijs voor wat betreft de kwaliteit van zijn sappen. Hij maakt zijn sappen omdat hij erin gelooft en
de beste kwaliteit wil produceren.
De recepten zijn van hemzelf en van zijn moeder.

happy 1

My Way Juices hebben verschillende smaken

Natuurlijk heeft My Way Juices de meest voorkomende smaken, zoals Citroen en de Tamarinde.
Maar Erwin maakt ook Mauby die bekend is bij velen als een drank om het lichaam te reinigen. De drank is van de bars van een boom die vooral op de Bovenwindse Eilanden groeit. Bekend voor gezondheids- voordelen, werd de plant naar Curaçao gebracht door immigranten van deze eilanden. De ouders van Erwin zijn dan ook van de Bovenwindse Eilanden.
Er zijn nog meer smaken: parchita, meloen, en voor de gezelligheid is er piña colada.
Je vindt de sappen van My Way Juices op evenementen / markten. Het is natuurlijk heerlijk en handig om je eigen voorraad in huis te hebben. Hiervoor kun je je bestelling plaatsen bij Erwin Louis.

My Way Juices – dushi i di Curacao (Korsou). Voor meer over My Way Juices zie: http://www.iammadein.com/curacao/listing/my-way-natural-juices/
Tel: +5999 6689476

No votes yet
Location: