Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Profilami - de grootste vacature databank van curacao

Op 17 mei 2017 lanceerde Richard Riedel de Profilami online CV bouwer. Waarna hij de lancering had van Profilami Jobs vacaturebank op 29 augustus 2017. Riedel een geboren en getogen Curaçaoënaar die op zijn 18e naar Nederland vertrok om te studeren. In Nederland begon hij zijn eigen web development bedrijf. Dit bedrijf was het gevolg van een uit de hand gelopen hobby, toen hij bezig was met de opleiding Digital Forensics en Private Detective. Nu terug op Curaçao wil hij zijn kennis en ervaring gebruiken om voor nieuwe ontwikkelingen te zorgen op het eiland. Dit doet hij onder andere met Profilami.

Profilami is niet alleen maar je CV, het is je CV, portfolio, online visitekaartje en personal branding website in 1. Een volledig ingevulde Profilami profiel bestaat uit: volledige naam, korte pitch, korte bio, achievements, opleiding, werkervaring, vaardigheden, talen, interesses en hobby’s, leuke quote, e-mail contactformulier, koppelingen naar eigen social media en websites.

Profilami Jobs is de vacaturebank gedeelte van Profilami en het is de grootste database van vacatures op Curaçao.

Profilami wordt onder andere gebruikt door werkzoekenden, werkgevers, recruiters, ondernemers en iedereen die zichzelf wilt branden en profileren. Het hoofddoel van Profilami is om meer en betere matchen te maken tussen werkzoekenden en werkgevers of ondernemers en opdrachtgevers.

Het is heel makkelijk om met Profilami aan de slag te gaan. Dit doe je door een gratis account aan te maken op www.profilami.com. Eenmaal ingelogd klik je op “CV / Resume builder” om je CV te vullen of op “Job search” om vacatures te zoeken. Voor vacatures kan je ook direct naar www.profilami.com/jobs gaan.

Werkgevers kunnen via www.profilami.com/jobs/request-job-posting een account aanvragen om gratis hun vacatures plaatsen.

Het voordeel van een Profilami CV is dat de potentiële werkgevers of opdrachtgevers een beter indruk krijgen van wat jij voor hen kan betekenen, professioneel, zakelijk en sociaal. Het is een modern online alternatief voor de traditional CV. Een online aanwezigheid is a must in deze tijd, de impact van digitalisering en social media heeft gezorgt dat men creatiever en meer visueel ingesteld zijn geworden.

Average: 5 (5 votes)
Location: